På svenska In English  Auf Deutsch    

Swedish Supporters - stödstrumpor i svensk design 

Swedish Supporters logo

Swedish supporters är ett relativt nytt svenskt märke med fokus på att producera snygga stödstrumpor och strumpor med hög kvalitet till ett rimligt pris. Swedish supporters är designad med  en skandinavisk touch och ser ut som en vanlig strumpa-  så att du är alltid känner dig välklädd!

 

Svenska Supporters designerkollektion

Swedish supporters har startat ett samarbete med den begåvade unge designern Linn Mork som utexaminerades från den prestigefyllda skolan Beckmann i Stockholm. Hennes samling av unika strumpor säljs exklusivt av oss här på butik21. Vi är stolta över och ser fram emot att se vackra nya modeller lanseras kontinuerligt.

Swedish Supporters Performance Sport

Med den nya produktlinjen Swedish Supporters Performance har Swedish Supporters intagit sport segmentet. Här erbjuds smarta strumpor för sport och träning för både män och kvinnor. Swedish Supporters  Performance Sport kännetecknas av en högkvalitativ blandning av Skinlife, CoolMax och Lycra som andas och har en kylande effekt med god hållbarhet – Perfekt för sport!

För att få rätt strumpa och rätt kompression tänk på följande:

OBS! För att säkerställa att få rätt storlek och därmed rätt kompression, var noggrann med att alltid dubbelkolla att storlekstabellen gäller rätt tillverkare och rätt modell (t.ex. har Swedish Supporters stödstrumpbyxor andra mått än Swedish Supporters kompressionsstrumpbyxor eller Jobst strumpbyxor). 

Vad du mäter:

 • cB – Omkrets runt fotled/ankel:
  Mät smalaste delen.
 • cC – Omkrets runt vad:
  Mät där vaden är som bredast.
 • cD – Omkrets under knäet:
  Mät 2 fingrar (cirka 2 cm) under knävecket.
 • cF – Omkrets lår:
  Mät runt mitten av låret.
 • cG – Omkrets höft:
  Mät längst upp på låret där benet börjar.
 • D – Längd:
  En knästrumpa ska sluta cirka 2 cm under knävecket. Mät längden från golvet upp hit.
 • IG – Benlängd:
  Mät benlängden från golvet till skrevet på benets insida.

Hur du mäter:

 • Mät på morgonen direkt efter att du har stigit upp. Använd ett mjukt måttband, lägg måttbandet lätt runt benet så att det rör huden men inte skär in. Se till att måttbandet inte ligger snett.
 • När du mäter omkretsen, lägg måttbandet lätt runt benet, så att det rör huden men inte skär in. Se till att måttbandet inte ligger snett.
 • Så går det lättare att mäta benlängden: Ställ dig barfota mot en vägg. Markera på väggen, var ditt ben slutar (t.ex. med en post-it lapp eller med en mjuk blyertspenna). Nu behöver du bara mäta avståndet från golvet till din markering.

Frågor om Swedish Supporters?

Har du frågor om storlekar, hållbarhet eller andra funderingar? Vänligen hör av dig till info@butik21.com så besvarar vi dina frågor!


Liknande produkter: