På svenska In English  Auf Deutsch    

Vanliga frågor om stödstrumpor.

Vi får många frågor kring vilken storlek som passar, vilken stödstrumpa man ska välja osv. Här kommer svaren på de vanligaste. 

1. Jag ska köpa stödstrumpor för gravida. Ska jag utgå från min vikt nu eller innan jag blev gravid?

Du ska utgå från den vikt du hade innan du blev gravid.  

2. Jag ska köpa stödstrumpbyxor. När jag tittar i er storlekstabell ska jag enligt mitt ankelmått ha storlek medium (2) men längdmässigt ska jag ha storlek XL (4). Vilken storlek ska jag välja?

Du ska välja storlek XL (4) eftersom stödstrumpbyxorna annans kommer sluta för långt ner på benen och du kommer inte kunna ha dem alls. Men det innebär att kompressionen vid ankeln blir något lägre än vad som står angivet. 

Det fungerar bra för de flesta som behöver motverka svullna ben, åderbråck och vill ha stödstrumpor under graviditet och resa.

Om du däremot har blivit rekommenderad stödstrumpor av läkare efter operation för medicinska komplikationer så bör du kontakta läkare för att få råd kring hur du bör göra. 

3. Hur lång tid tar det innan jag får mina varor?

Vi skickar alla beställningar som kommer in före 16.00 samma dag. På söndagar skickar vi alla beställningar som inkommit fram till 12.00 samma dag. Det innebär oftast att de kommer fram dagen efter. 

4. Jag har en fråga, kan jag ringa till er? 

Självklart kan du ringa till oss på 08-27 88 50. Vi svarar så ofta vi kan men ibland kommer du till vår telefonsvarare. Lämna då meddelande så ringer vi upp så snart vi kan. Det går lika bra att maila till oss och du får svar lika snabbt. 

5. Jag försöker betala mot faktura men det går inte. 

Det är viktigt att du skriver in alla uppgifter helt korrekt. Ange personnummer enligt följande: ÅÅMMDD-XXXX.

6. Jag behöver en bredare strumpbyxa. Vilken XL-storlek ska jag välja?

När man väljer storlek ska man utgå ifrån sin längd och vikt. Våra storlekar är nummer 1-5 och XL-storlekarna är en större variant av dessa, tex är en storlek 2XL en större, bredare modell av storlek 2. 
Om du vill ha hjälp att hitta rätt storlek kan du gärna kontakta oss.


Hittar du inte svaret på din fråga så kontakta gärna oss på info@butik21.com